Edenred Türkiye’de tarafından yapılan açıklamaya göre Edenred Türkiye’de önemli bir atama yaşandı. 15 seneden fazladır satış alanında deneyime sahip olan ve 2019 yılından beri Edenred Türkiye’de Satış Direktörü olarak çalışmalarını başarıyla yerine getiren Oran, mevcut görevine artı olarak Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörü olarak görevlendirildi.

Edenred Türkiye Satış ve Üye İlişkileri, Ödeme Sistemleri Direktörü olarak çalışmalarını sürdürecekolan Oran, yeni görevi kapsamında sektördeki en geniş üye ağı liderliklerinin daha da kuvvetlendirilmesi için çalışacak.

Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Yöneticilik üzerine MBA eğitimi alan Oran, profesyonel iş yaşamına 2007 senesinde HP’de Teknoloji Çözümleri Grubu’nda Satış Uzmanı olarak adım attı. 2008 senesinde Kurumsal Hesap Yöneticisi oldu ve aynı şirkette 2019 senesine kadar sırasıyla, Kamu Sektörü Kilit Müşteri Yöneticisi, Üretim Dağıtım Sektörü Lideri, Telekom Sektörü Lideri ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonlarında görev yaptı.

2019’den itibaren Edenred Türkiye’de Satış Direktörü olarak çalışan Oran, Türkiye’de bakir pazarlara girerek yemek kartı pazarının büyümesine katkı sundu.

Oran, salgın döneminde gerçekleştirdiği "Kantin" projesi ile çalışanlarına öğle yemeği yan hakkını yemekhanelerde sağlayan birçok şirketin yemek kartı sistemine geçmesini sağladı. Bu proje Edenred’in faaliyet gösterdiği ülkeler arasında “En İyi Uygulama” seçilerek birçok ülke tarafından örnek alındı ve uygulanmaya konuldu.

Meslek ve Ticaret Odaları ile çatı sözleşmeler imzalayarak tasarruf bilincinin küçük ölçekli şirketlerde de oluşmasını sağlayan Oran ayrıca Kırklareli-Lüleburgaz, Kırklareli-Kapaklı ve Adapazarı-Serdivan belediyeleri ile sürdürülebilirlik odaklı kurumsal sosyal sorumluluk projeleri faliyete geçirdi.

RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU

Edenred Türkiye’de hem kurumsal müşteri hem kullanıcı sayısını artıran Oran, kayıp müşteri oranını da önemli ölçüde azalttı. (AA)