İSTANBUL (AA) -. Ticket Restaurant markası ile dünyadaki ilk yemek kartı sistemini geliştiren Edenred'in Türkiye'nin İK Direktörlüğü görevine Canan Soybakış atandı

Konuyla ilgili olarak firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Şubat 2020 tarihi itibarıyla görevine başlayan Soybakış, Edenred Türkiye'nin tüm İK operasyonunun yönetilmesinden sorumlu kişi olacak.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde bitiren Soybakış, iş hayatına 1994 senesinde Arçelik'te Lojistik Planlama Uzmanı olarak adım attı.

Sonrasında gıda, içecek ve endüstriyel pazarlar için plastik kapak üretimi gerçekleştiren Bericap Kapak'ta Kilit Müşteri Yöneticisi olarak çalışan Soybakış, sırasıyla Cyanamid'de sonrasında BASF Agro'da Tedarik Zinciri Müdürü olarak kariyerini sürdürdü.

2007 senesinde Hilti İnşaat Malzemeleri AŞ’de Lojistik ve Teknik Servis Müdürlüğü yaparak, entegre tedarik zinciri ve teknik servis operasyonlarının geliştirilmesine, müşteriler ile tedarikçiler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sundu.

2011-2017 seneleri arasında Hilti İnşaat Malzemeleri AŞ’de İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini icra eden Soybakış, 2017 senesinde Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Üniversite İş Ortağı ve Kültürel Gelişim Türkiye Ofisi Başkanlığı görevini icra etti.

Soybakış, Edenred Türkiye’deki görevinden önce Hilti’nin Dubai merkezli Hilti Middle East Fze şirketinde Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Kültürel Gelişim ve Çalışan Bağlılığı Başkanı olarak çalışmaktaydı.