ELEKTRA ELEKTRONİK’TE ÜST DÜZEY ATAMA ELEKTRA ELEKTRONİK’TE ÜST DÜZEY ATAMA

Türkiye’nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı olan E-GÜVEN’in yeni Genel Müdürü İlker Türkoğlu olarak belirlendi. 2004 senesinde İstanbul Üniversitesi’ni bitiren İlker Türkoğlu, iş hayatına 2001 senesinde Sony Ericsson’da adım attı. Türkoğlu, 20 seneyi aşkın çalışma hayatı süresince 8 ayrı şirkette satış direktörlüğü, yöneticilik, pazarlama müdürlüğü gibi görevler edindi.

E-GÜVEN YÖNETİM KADROSUNU SAĞLAMLAŞTIRIYOR

Sony Ericsson’un ardından Turkcell ve Türk Henkel’de kariyerini devam ettiren Türkoğlu, Garanti Ödeme Sistemleri’nde 8 seneden fazla yöneticilik yaptıktan sonra; PayU’da Satış Direktörlüğü, Asseco South Eastern Europe’da Ülke Satış Müdürlüğü ve Birleşik Ödeme’de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinin ardından E-GÜVEN Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

MÜŞTERİ ODAKLI YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

Profesyonel iş yaşamını E-GÜVEN Genel Müdürü pozisyonunda sürdürecek olan İlker Türkoğlu, yeni görevine ve hedeflerine ilişkin şöyle konuştu: “E-imza ve mobil imza konusunda 20 yıla yakın süredir hizmet veren E-GÜVEN’de yarının dünyasını bugünden öngörerek çözüm odaklı yenilikçi projeleri birlikte hayata geçirecek olmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyum. Süreklilik, değişime uyum, yenilikçilik ve güven faktörlerinin hizmet anlayışının temelini oluşturduğu E-GÜVEN’de dijital dönüşüm ile iş ve imza süreçlerini elektronik ortama taşımak isteyen müşterilerimizin sadece hizmet sağlayıcısı değil, dijitalleşmedeki stratejik ortağı olmayı da hedefliyoruz. Sektör liderliği konumumuzu ve bizi biz yapan kurumsal değerlerimizi koruyarak tüm departmanlarımızın katkısıyla geleceği birlikte şekillendireceğiz.”