Ana merkezi Malmesbury, İngiltere’de yer alan Dyson, el ve saç kurutma makinası, pervanesiz fan ve elektrik süpürgesi ve ısıtıcıları endüstriyel düzey ve teknolojide tasarlıyor. İngiltere’nin en iyi 10 markası arasında yer alan firmanın Türkiye’deki Genel Müdür pozisyonuna Mete Uslukılınç atandı.

HEDEF FİRMAYI BÜYÜTMEK

Profesyonel çalışma hayatına 2000 yılında başlayan ve sektör tecrübesi oldukça yüksek olan Uslukılınç, “Hedefim; firmanın büyümesine katkıda bulunmak.” dedi. Atandığı pozisyondan ve çalıştığı markadan son derece gurur duyduğunu belirten Uslukılınç, duygularını “Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım.” sözleriyle ifade etti.

METE USLUKILINÇ KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Uslukılınç, profesyonel çalışma hayatına 2000 yılında Turkcell’de başladı. 2002 yılında ise Petrol Ofisi Bölge Satış Müdürlüğü yapan Uslukılınç, 10 yılı aşkın süredir Philips’te İstanbul ve Amsterdam ofislerinde Ürün Müdürü, , B2B Satış Müdürü, Kıdemli Pazarlama Müdürü ve Satış Direktörü olarak görev yaptı. Profesyonel çalışma hayatında 18.yılı dolduran Uslukılınç, Pazar Araştırması şirketi GFK’de Türkiye ve İsrail İdari Yöneticiliği sonrasında şimdi de Dyson Türkiye’ye Genel Müdür olarak atandı.