Adana’da ilk prefabrik yapıların üretimini gerçekleştiren firmalar arasında bulunduklarını açıklayan Doğuş Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Şenşatar, Türkiye pazarındaki çalışmalarını ülke dışındaki projeler ile geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Doğuş Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Şenşatar, 2018 yılında öncelikli hedef olarak iç pazar dışında ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ihracata odaklanacaklarını vurgulayarak bu yönde çeşitli ülkelerde görüşmelerde bulunduklarını belirtti.
Şenşatar, Adana’da ilk prefabrik yapıların üretimini gerçekleştiren firmalar arasında bulunduklarını, Türkiye pazarındaki çalışmalarını ülke dışındaki projeler ile geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 Geleceğe dönük planlamalarında uluslararası pazarlarda etkin olarak yer almanın önemli bir yer tuttuğunu belirterek hedeflerinin 2018 yılında öncelikli olarak iç pazar dışında ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ihracata odaklanmak olduğunu söyledi. Şenşatar, bu yönde çeşitli ülkelerde görüşmelerde bulunduklarının altını çizere yurt dışındaki hedef pazarları arasında İsveç, Azerbaycan, Amerika Birleşik Devletleri gibi farklı coğrafyaların yer aldığını, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, teslim tarihini 'asla' geciktirmeyen çalışma prensipleri ile uluslararası rekabet ortamında da iddialı olduklarını, ancak bu arenada 'temkinli' hareket ettiklerini ifade etti.