Lojistik sektörünün önemli küresel firması olan DHL'in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri firması olan DHL Supply Chain Türkiye, önemli bir atamayla insan kaynakları yapılanmasını sağlamlaştırdı. Kariyeri süresince STFA Holding, Vodafone Türkiye ve DuPont Kimya gibi şirketlerde çalışan Berna Tuncel bundan böyle DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak kariyerini sürdürecek.

Berna Tuncel Hakkında

1999 senesinde İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitiren Berna Tuncel, işletme yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. İnsan Kaynakları kariyerine 2000 senesinde İnsan Kaynakları Danışmanı olarak adım atan Berna Tuncel, sonrasında Teknoloji Holding ve Oyak Grubu'nda görev aldı.

2006 senesinde dahil olduğu DuPont Kimya bünyesinde, önce Türkiye-Ortadoğu-Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Müdürü, devamında Yetenek Yönetim fonksiyonu Avrupa-Ortadoğu-Afrika Bölgesi İK Müdürü olarak görev aldı.

2012 yılında Vodafone Türkiye Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürü görevine getirilen.Tuncel, burada iki sene çalıştıktan sonra STFA Holding'e katılarak Enerya Enerji İnsan Kaynakları Direktörü oldu. Berna Tuncel, DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanmadan önce, STFA Holding'de İç İletişim ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktaydı.