Grup firması olarak Kayseri’de imalat yapan Denser Makine, fiber lazer kesim makinaları üretiliyor. Grubun Dener kolunda abkant pres, makas gibi makinaların üretimi gerçekleştirilirken, Taksan tarafında ise CNC takım tezgahları üretilmekte.

Aylık makina üretiminin ürün gamına yeni eklenen makinalarla sürekli olarak arttığını belirten Abaoğlu, Taksan üretim kampüsüne taşınma öncesi dağınık fabrikalarda kısıtlı alanlarda üretim adetlerinin ayda 100 makinaya yakın olduğunu belirtti. 

TÜM ŞİRKETLER AYNI YERLEŞKEDE

Abaoğlu, 2019 yılı iş gündemlerinin lazer şirketleri Denser ve Dener’in yeni yatırımları olan Taksan imalat kampüsüne taşınmak olduğunu belirtti. Abaoğlu ayrıca, tüm şirketlerin aynı yerleşkede olmasının çalışanlarıyla yakalayacakları sinerji ile 2019’da ürettikleri tüm makinalarda adet miktarını arttıracaklarının da bilgisini verdi.
 
2019 yılı için çalışmalarının oldukça yoğun olduğuna dikkat çeken Denser Genel Müdürü Cabir Abaoğlu, dünya çapındaki pazarlarını arttırmayı hedeflediklerini de kaydetti. Abaoğlu sözlerine “Ayrıca Taksan’da kurulmakta olan Ar-Ge merkezimize de yapılmakta ve yapılacak Ar-Ge çalışmalarımızı taşıyarak gelecekte yenilikçi ürünlerle, müşteri memnuniyetlerini de artırarak, daha rekabetçi bir şekilde pazar payımızı artırmayı, çevremize ve ülkemize faydalı işler yapmayı hedefliyoruz.” şeklinde devam etti.