Soğutma, ısıtma, güç çözümleri ve motor kontrol sistemleri gibi alanlarda küresel ölçekte öncü olan Danfoss’ta üst düzey atama gerçekleşti. Buna göre 1 Şubat 2019 itibariyle Danfoss’un TMA Bölgesi Isıtma Çözümleri Satış Direktörlüğü görevine Danfoss Türkiye Isıtma Çözümleri Satış Direktörü Serhan Günel getirildi.

Gerçekleşen atamayla ilgili görüşlerini ve duygularını paylaşan Günel konuya ilişkin “Şirketçe faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlardaki konumumuzu güçlendirmek adına ‘Going Great’ diye tabir ettiğimiz bir yolculuktayız. Bu yolculuktaki en önemli hedefimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktır. Tüm bu yeni sorumluluklarımız ile birlikte, potansiyelimizin tamamını ortaya koyabileceğimiz Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi arasındaki tecrübelerimizi paylaşan ve iletişim olarak birbirimize daha bağlı bir Isıtma Organizasyonu amaçlamaktayız. Küresel stratejimize paralel olarak gelecek senelerdeki esas amacımızsa HVAC uygulamalarında dijital zenginliği fazlalaştırmaktır. Böylelikle hem bölgesel ısıtma hem de soğutma pazarlarındaki payımızı artırmak ve yenilikçi çözümlerimizle pazara liderlik etmek için öncü rolümüzü sürdüreceğiz öngörüsündeyiz. Bunu yapabilmek için ekibime güveniyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

SERHAN GÜNEL KİMDİR?

Serhan Günel 1977 Adana doğumludur. Makine Mühendisliği lisans programını Gaziantep Üniversitesi’nde tamamlayan Günel, profesyonel iş hayatına Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı’nda saha mühendisi olarak başlamıştır. Danfoss’a 2006 senesinde Isıtma Servis Müdürü olarak başlayan Günel, en son Danfoss Türkiye Isıtma Çözümleri Satış Direktörü görevini üstlenmişti. Günel’in 1 Şubat 2019 itibariyle Danfoss TMA Bölgesi Isıtma Çözümleri Satış Direktörü pozisyonuna atanması gerçekleşti.