Panel üretim hatlarıyla güneşin olduğu her yerde var olduklarını söyleyen Tarık Sarvan; “2018 yılında, 47 bin metrekarelik alanda, Avrupa'nın en büyük panel üretim hattını kuracağız" dedi.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, panel sektöründe Türkiye’nin bu alanda ki ilk 500’e giren firmalar arasında olduğunu belirterek “2018 yılında, 47 bin metrekarelik alanda, Avrupa'nın en büyük panel üretim hattını kuracağız. Güneşin olduğu her yerde varız. 12 ülkeye ihracatımız var. Bu yıl, sayıyı 20 ülkeye çıkaracağız" dedi. 
Güneşten enerji elde etmenin her yöntemi üzerinde çalıştıklarını vurgulayarak şebekenin olmadığı yerlerde güneşten enerjiyi alıp, akülere depo edebilecekleri teknolojiler ürettiklerini ifade etti. Dağa giden çobanın küçük panel ve akü ile akşam lambasını yakıp, televizyon izleyebileceği teknolojiyi de ürettiklerini aktaran Sarvan, ‘’Yakın gelecekte Türkiye'de birçok çatıda güneş paneli yer alacak Almanya'da, her 5 evden 3'ünün çatısında güneş paneli var. Almanya, bu hale 10 yılda geldi. Türkiye'de de 5 yıl sonra birçok evin çatısında bu durumu görebileceğiz" diye konuştu.