Eskişehir’de faaliyet gösteren Coşkunöz Savunma ve Havacılık’ta üst düzey atama gerçekleşti. Yerel ve ulusal sistem çözümleri sunan şirkette, mühendislik ve savunma alanında uzman olan Özgür Bayram, Coşkunöz’ün yeni Genel Müdürü oldu.

Coşkunöz Holding’in 2006’da savunma ve havacılık alanlarında hizmet vermek ve üretim yapmak amacıyla kurulan Coşkunöz Savunma ve Havacılık’ta üst düzey atama gerçekleşti. Havacılık sektöründe yapısal detay parça imalatı ile montaj hizmeti sağlayan, savunma sanayi için yerli olanaklarla Kanister, taşıma sandığı, taret ve benzeri birçok ürün gamına sahip şirket, farklı programlar için yapısal üretimler de gerçekleştiriyor. 

ÖZGÜR BAYRAM KİMDİR? 

Özgür Bayram, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunudur. Savunma sanayisinde mühendislik, ürün geliştirme ve üretim alanlarında uzun yıllar boyunca tecrübe edinmiş olan Bayram, Coşkunöz Savunma ve Havacılık’ta 2018’den beri çalışmakta.  ABD’de Aydın Corporation (West) şirketinde Tasarım Mühendisi olarak 1991 yılında profesyonel çalışma hayatına adım atan Bayram, 1994’te Türkiye’ye döndü. 1994-1997 yılları arasında Ankara’da AYESAŞ (Aydın Yazılım ve Elektronik Sanayi A.Ş.) şirketinde birçok farklı üst düzey pozisyonlarında görev almış olan Bayram daha sonrasında SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri şirketinde çalışmalar yürütmüştür. Burada da pek çok farklı üst düzey pozisyonlarda yer alan Bayram son olarak 2018 yılından beri çalışmakta olduğu Coşkunöz Savunma ve Havacılık’a Genel Müdür olarak atandı.