Hizmet verdiği tüm sektörleri giderek büyüten, Türkiye’nin ileri gelen sanayi kuruluşlarından birisi olan Coşkunöz Holding’in İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonuna  Arzu Öneyman atandı. Öneyman, Coşkunöz Holding bünyesinde faaliyette bulunan toplam 12 şirketin tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu kişi oldu. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nü 2000 senesinde bitiren Arzu Öneyman, 2002 senesinde İngiltere’de “University of East London” bünyesinde MBA yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel kariyerine Borusan Lojistik’te Satış ve Pazarlama Uzmanı olarak başlayan Öneyman, 2003 yılında Bosch Fren Sistemleri’ne transfer oldu. Satın alma ve lojistik gibi farklı alanlarda çalışmalar gerçekleştirdi ve 2009 yılında aynı şirkette İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine atandı.  Bu görevine ek olarak 2012 yılında Bosch Fren Sistemleri Foundation Grubu’nun KPS Capital Partners tarafından satın alınması ile oluşan yeni yapılanmada Chassis Brakes International firmasının Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini de üstlendi. Öneyman, son olarak 2016-2019 seneleri arasında Nestle Türkiye’de Operasyonlardan Sorumlu İnsan Kaynakları İş Ortağı olarak çalıştı.

Arzu Öneyman, aynı zamanda mesleğinin gelişimini desteklemek için çeşitli derneklerde de aktif olarak çalışıyor. Geçmiş dönemlerde Peryön - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin Güney Marmara Şubesi’nde Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Öneyman, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında iş hayatına katılmak isteyen gençlere gönüllü olarak profesyonel gelişim koçluğu desteği sunuyor.