Her yaştan misafirine eşsiz; özgün hizmetler sunan, aynı zamanda tüm konuklarının benzersiz deneyimler sunan Corendon Hotels & Resorts’te üst düzey yöneticilik pozisyonlarında iki yeni atama yaşandı.

Turizm ve otelcilik alanında çok önemli tecrübeleri olan Sinem Duygu Oral ve Alpaslan Güney, kısa süre önce yeni görevlerine başladı. Atamalar çerçevesinde Sinem Duygu Oral Corendon Hotels & Resorts’ün yeni Ürün Geliştirme ve Pazarlama Direktörü, Alpaslan Güney ise Satış Direktörü oldu.

Sinem Duygu Oral ve Alpaslan Güney, yaptıkları ortak açıklamada yeni görevlerinden ötürü son derece mutlu olduklarını ve Corendon Hotels & Resorts çatısı altında gerçekleştirecekleri projelerle ziyaretçi deneyiminin daha da üst seviyeye çıkarılmasına katkı sağlayacaklarını söylediler. 

Sinem Duygu Oral ve Alpaslan Güney, konuyla ilgili olarak yapmış oldukları ortak açıklamada değişen misafir beklentilerine hızlı cevap vererek ve teknolojik gelişmeleri daha da yakından takip ederek Corendon Hotels & Resorts grubunun büyüme hedeflerine katkıda bulunmak istediklerini söylediler. İki yeni yönetici de Corendon Hotels Türkiye’nin yeni yapılanmasında yer alarak gerçekleştirecekleri projelerle fark yaratmak ve ziyaretçi deneyiminin daha da üst seviyeye çıkarmak için heyecanlı olduklarını dile getridiler.
Yeni atamalarla beraber, Türkiye, Hollanda, İspanya ve Karayiplerde otelleri bulunan Corendon Hotels & Resorts, misafirlerinin mutlu, huzurlu ve sağlıklı tatiller geçirmelerini sağlayarak ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil etmeyi sürdürecek.

Sinem Duygu Oral kimdir?

1978 yılında Ankara’da dünyaya gelen Sinem Duygu Oral, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde yaptıktan sonra İşletme Yüksek Lisansı’nı da (M.B.A.) Gazi Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde tamamlamıştır.

İş yaşamına Tepe Grubu’nda Proje Lideri olarak başalyan Sinem Duygu Oral, turizm-otelcilik sektörüne ise 2003 yılında MNG Holding bünyesinde giriş yapmıştır. 

World of Wonders Resort Otelleri’nde Management Trainee olarak göreve başlamış, 2008 yılına kadar aynı bünyede Ürün & Konsept Geliştirme Müdürü olarak görev yapmıştır. Sinem Duygu Oral, 2010 – 2012 yılları arasında ise Pegas Touristic bünyesinde Mısır Sharm el Sheikh ve Hurghada da bulunan Dessole Resorts & Hotels’de Marka, Pazarlama ve Kaliteden Sorumlu Konsept Geliştirme Müdürü olarak görev yapmıştır.

2013 senesinde Rixos Hotels Merkez Satış Ofisi’nde Global Ürün Müdürü olarak göreve başlayan Sinem Duygu Oral, son olarak Rixos Premium Hotel Belek’te Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevinde yer almıştır. 

Evli ve bir çocuk annesi olan Sinem Duygu Oral, iyi seviyede İngilizce bilmektedir.

Alpaslan Güney kimdir?

1971 yılında  Antalya’da dünyaya geeln Alpaslan Güney, üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde bitirmiştir. Güney, turizm-otelcilik sektörüne ise 2004 senesinde MNG Holding WOW Hotels bünyesinde giriş yapmıştır.

2004-2013 senelerinde WOW otellerinde üst düzey yönetici olarak görev yapan Güney, 2013-2017 yıllarında World Of Wonders Resort Hotels bünyesinde Topkapı Palace, Kremlin Palace ve Bodrum Resort Otelleri Satış Grup Müdürüğü’nü üstenmiştir.

Corendon Resorts & Hotels bünyesine katılmadan önce; 2017 – 2021 seneleri arasında Pegas Touristic bünyesinde Swandor Hotels & Resorts ve PGS Türkiye Otelleri Satış Müdürüğü’nü yapmıştır. 

Evli ve bir çocuk babası olan Güney, iyi seviyede İngilizce bilmektedir.