Türkiye’nin üç bölgesinde yer alan görevli tedarik şirketleriyle 8,4 milyonu aşkın tüketiciye hizmet sunan CK Enerji, grup bünyesinde bir süredir süren yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında CK Enerji Akdeniz Elektrik ve CK Enerji Çamlıbel Elektrik’te üst düzey yönetim kademesinde görev değişikliğine gitti. 

Eylül 2021 tarihinden bu yana CK Enerji Çamlıbel Elektrik’te Genel Müdürlük görevini icra eden ve başarılı performansı ile dikkatleri çeken Fahrettin Tunç, CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Genel Müdürlüğü’ne atanırken, CK Enerji Çamlıbel Elektrik Genel Müdürlüğü görevine ise 15 seneden fazladır iş hayatının içinde olan Muharrem Bülbül getirildi. 

NORTHER GLOBAL LOGISTICS’TE ÜST DÜZEY ATAMA NORTHER GLOBAL LOGISTICS’TE ÜST DÜZEY ATAMA

FAHRETTİN TUNÇ HAKKINDA

Sektörde müşteri memnuniyeti ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle dikkat çeken CK Enerji Akdeniz Elektrik’in yeni Genel Müdürü Fahrettin Tunç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra, 1997 senesinde TEDAŞ Sinop Müessese Müdürlüğü’nde iş hayatına adım attı. 2000 -2005 seneleri arasında TEDAŞ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda teknik şef olarak çalışan Fahrettin Tunç, 2005 yılında Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş’de Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevlendirildi. Tunç, 2011 yılında kamudan ayrılarak özel sektöre geçti ve 1 Temmuz 2013 itibarıyla YEPAŞ’ta Perakende Hizmetler Koordinatörlüğü, 2018 yılında ise Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş’de Genel Müdürlük görevlerini üstlendi. Eylül 2021’de CK Enerji Ailesi’ne katılan Tunç, son olarak CK Enerji Çamlıbel Elektrik’te Genel Müdür olarak görev alıyordu. 

MUHARREM BÜLBÜL HAKKINDA

CK Enerji Çamlıbel Elektrik’te genel müdürlük görevini üstlenen ve iş yaşamında 15 seneden fazla deneyime sahip olan Muharrem Bülbül ise finans ve enerji sektöründe üst düzey yöneticilik yapmış bir isim. 

Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yapan Muharrem Bülbül, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 
Enerji sektöründe yöneticilik görevini üstlendiği senelerde hukuk alanında da kendini geliştirmek isteyen Bülbül, Anadolu Üniversitesi Hukuk Bölümü Adalet MYO bölümünü 2015 senesinde bitirdi. İş yaşamına 2007 senesinde Fortisbank’ta adım atan ve daha sonra Denizbank’ta devam eden Bülbül, enerji sektörüne 2010 senesinde AKEDAŞ’la adım attı. 2017 senesinde Perakende Hizmetler Direktörlüğü’ne atanan Muharrem Bülbül, Eylül 201 tarihinden beri AKEDAŞ Perakende A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini icra ediyordu.