İSTANBUL (AA) - 50 seneye yakındır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün küresel bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa'da Kurumsal İletişim Müdürü görevine Banu Uyan getirildi.

Bir Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa tarafında yapılan basın duyuruna göre, şirket, kadrolarını deneyimli isimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor.

Yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan, Çimsa'nın ulusal ve uluslararası tüm iletişim stratejilerinden sorumlu isim olacak.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümünü bitiren Banu Uyan, İngiltere'de Northampton Üniversitesi'nde pazarlama eğitimi gördükten sonra, profesyonel iş hayatına Boyner Grup'ta Yurt Dışı Pazarlama'da adım attı.

Boyner Grup'ta 7 sene boyunca Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü olarak görev alan Uyan, Türk Telekom'da Kurumsal İletişim Yöneticisi ve sonrasında ise TEMSA AŞ'de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştı.

Uyan'ın, kurumsal iletişim, marka iletişimi, iç iletişim, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve pazarlama gibi çok sayıda alanda deneyimi bulunuyor.