Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya’da elektronik tasarım ve üretim otomasyonu alanlarında bölgelere toplam çözüm sunan CDT, özellikle elektronik, savunma, otomotiv, telekomünikasyon, uzay/uçak ve üretim sektörlerinde hizmetler veriyor.

CDT’nin Ortadoğu ve Kuzey Afrika temsilciliklerini üstlendiği ve Nano Dimension’ın ürettiği DragonFly 2020 Pro, katmanlı üretim ile elektronik ürünler geliştirebilmeyi mümkün kılarak farklı sektörlerde pek çok yeniliğin kapısını açıyor. 3 boyutlu baskıların elektronik üretimine faydaları hakkında açıklama yapan CDT Genel Müdürü Alpay Göğüş, özellikle uzay – uçak endüstrisinde hızlı prototiplemeleri 3D baskının mümkün kıldığına dikkat çekti. Savunma teknolojilerinde kritik prosesleri yönetmenin 3D baskı sayesinde çok daha kolay olduğuna da değinen Göğüş, savunma sanayisindeki mühendislerin hızlı değişen ihtiyaç ve taleplerine anlık cevap verebilmek adına DragonFly 2020 Pro’nun, hızlı ve kolay bir şekilde çözüm sunabildiğini de vurguladı.

Otomotiv sektörü için yeni nesil fonksiyonlar üretebilme deneyimini de yine DragonFly 2020 Pro ile gerçekleştirilebileceğini belirten Göğüş, konuyla ilgili “DragonFly 2020 Pro, otonom ve elektrikli araçlara talebin artması ile birlikte otomotiv sektörü üreticilerinin, rekabetçi ürünler üretebilmeleri adına kompakt elektronik bileşenler ve sensörler kullanarak, hızlı ve asgari maliyetler ile güvenilir çözümler sunmaktadır.” dedi.