Burgan Bank insan kaynakları ve organizasyon yapısını terfi ve atamalarla güçlendirmeyi sürdürüyor. Bankacılık sektöründe uzun yıllar farklı birim ve pozisyonlarda çalışan ve Burgan Bank’ta Krediler İzleme ve Yasal Takip Grup Başkanı olarak görev yapan Banu Ertürk, Krediler İzleme ve Yasal Takip Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna getirildi.   

Butik bankacılık yaklaşımıyla çözüm odaklı hizmetler sunan ve yenilikçi anlayışıyla her geçen gün hizmet kalitesini artıran Burgan Bank, deneyimli kadrosunu hgün geçtikçe sağlamlaştırıyor. 2009 senesi itibarıyla Burgan Bank bünyesine katılan ve 2019 seneisnden beri Krediler İzleme ve Yasal Takip Grup Başkanı olarak görev yapan Banu Ertürk, ağustos ayı itibarıyla Krediler İzleme ve Yasal Takip Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna terfi etti.

Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü1997 senesinde bitiren Ertürk, kariyer hayatına Dışbank Teftiş Kurulu’nda başladı. 2009 ysenesinde Fortisbank Kurumsal ve Ticari Krediler Direktörlüğü görevinden ayrılan Ertürk, 2009 senesinde Burgan Bank bünyesine katılarak, farklı pozisyonlarda çeşitli projeler gerçekleştirdi. 2009 ila 2013 seenleri arasında Kredi Tahsis Bölüm Başkanı, 2013 ile 2015 senelerinde Kredilerden sorumlu Grup Başkanı olarak banka bünyesinde görev alan Ertürk, 2015 ila 2019 seneleri arasında Risk Yönetimi Grup Başkanı görevini icra etti.