CEM KARATAY -  BSH Türkiye, COO (Chief Operating Officer) görevine Hakan Mandalı’nın atandığını duyurdu.

Açıklamada, Mandalı'nın 1 Eylül 2020 tarihi itibariyle, COO (Chief Operating Officer/Operasyon Yöneticisi) olarak görevine başladığı ve BSH Grubu’nun Çerkezköy’de 6 bini aşkın çalışana sahip en büyük geliştirme ve üretim tesisinin sorumluluğunu üstleneceği belirtildi.

Mandalı, Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı.

BSH Ev Aletleri'nde ve firmanın Rusya organizasyonunda çeşitli pozisyonlarda görev yapan Mandalı ardından BSH Çamaşır Makinesi Fabrikası Direktörü olarak çalıştı. 

Mandalı, 1 Eylül'de BSH Türkiye'nin yeni COO'su olarak görevine başladı. 

Söz konusu atamaya ilişkin görüşlerini beyan eden BSH Bölgesel Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Konrad Pagenstert, "Hakan Mandalı, görevine derin ve profesyonel operasyonel bilgisi ile başlıyor. BSH olarak, önceki expat yöneticilerimizin katkıları ile büyümüş olan bölgemizi, VUCA dünyasında başarılı olmak için gerekli esnekliğe ve girişimci düşünce yapısına sahip bir Türk yöneticiye devretmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." dedi.