British American Tobacco (BAT) Türkiye ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Gökhan Bilgiç; "Dünyanın en iyi ofislerinden biri seçilmenin gururuyla Türkiye ekonomisine değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi. 

British American Tobacco (BAT) ofis tasarımını konu alan Office Snapshots’un her yıl düzenli olarak yayınladığı en iyi ofis listesinin 2017 ayağı açıklandı. Bakırküre Mimarlık tarafından dizayn edilen ve 4.260 metrekarelik alana yerleşen yeni merkez ofisi 13. sırada yer aldı. BAT Türkiye, Office Snapshots'ta yayınlanan 3500 ofis arasında Türkiye’den girmeyi başaran tek şirket oldu. 
British American Tobacco Türkiye ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Bilgiç, "Klasik bir çalışma mekanından ziyade her yerde çalışılabilen, fonksiyonel ama aynı zamanda keyifli bir konsept hedefleyerek yola çıktık. Çalışanların mutlu ve huzurlu olmadığı bir kurumun sürdürülebilir başarı sağlamasının mümkün olmayacağına inanıyoruz. Bu nedenle tasarım süreci de dahil olmak üzere yeni ofisimizin her aşamasında çalışanlarımızın fikirlerini alarak, çalışan dostu bir ofis yaratmaya özen gösterdik. Her zaman yeniliklere öncülük eden BAT Türkiye olarak yarattığımız sıra dışı ofisimizin dünyanın önde gelen birçok şirketinin ofisini geride bırakması ve bu başarıya ulaşması ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi" dedi. Hedeflerinin BAT olarak 15 yıllık Türkiye serüvenimizde elde ettiğimiz başarıları önümüzdeki yıllarda da sürdürebilir kılmak olduğunu vurgulayan Bilgiç, ‘’Bu doğrultuda hep birlikte var gücümüzle çalışmaya ve Türkiye ekonomisine değer yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.