Türkiye’deki faaliyetlerine 1910 yılında başlayan ve 1972 yılında Bursa’da kurduğu fabrikasıyla teknolojik aletler konusunda kendini kanıtlamış olan Bosch, ürün geliştirme, satış ve pazarlama konularındaki titiz tutumuyla da bilinmekte. Özlem Koçdar da tüm bu titiz çalışmaların sonucunda 17 yıllık sektör tecrübesi göz önünde bulundurularak Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürlüğüne getirildi. Koçdar Bosch’un pazarlama ve iletişim stratejilerinin yanı sıra yönetiminden de sorumlu olacak.

ÖZLEM KOÇDAR KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Koçdar, 2015’te ise Bahçeşehir Üniversitesi’nde Executive MBA eğitimini bitirdi. 1998’de Karma International’da başladığı kariyerine Samsung Electronics Türkiye’de Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak devam etti.

2016-2018 yılları arasında Whirlpool Corporation EMEA operasyonunda, Türkiye Marka ve İletişim Grup Müdürlü olarak görev alan Koçdar, şirketin Hotpoint, Indesit ve KitchenAid markalarından ve yeniden pozisyonlandırılmasından sorumluydu.

Koçdar 17 senelik porfesyonel iş tecrübesi boyunca sırasıyla cep telefonları, tüketici elektroniği, bilişim teknolojileri ve beyaz eşya sektörlerinde pazarlama üzerine uzmanlaştı.
Özlem Koçdar Bosch’un pazarlama ve iletişim stratejilerinin yanı sıra yönetiminden de sorumlu olacak.