Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak Doruk Arbay'ın atandığı bildirildi. Arbay, Bosch Türkiye ve Orta Doğu bölgesindeki 15 ülkede, firmanın kamu politikaları, medya, sektörel dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili tüm dış ilişkilerin sorumluluğunu üstlenecek.

ULUSLARARASI FİRMALARDA İLETİŞİM FAALİYETLERİNİ YÜRÜTTÜ

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde, yüksek lisans eğitimini ise Bentley College, McCallum Graduate School of Business’da İş İdaresi ile tamamlayan Arbay, profesyonel kariyerine HSBC’de başladı.

Arbay, 2002 yılında CNBC-e’de İçerik ve Pazar Araştırması bölümlerinde yardımcı yönetici olarak çalıştıktan sonra kariyerini 2006-2015 yılları arasında Turkcell’de sürdürdü. Turkcell bünyesinde Kurumsal İlişkiler ve Yatırımcı İlişkileri Kıdemli Yöneticisi ve Kamu İlişkileri Kıdemli Yöneticisi görevlerini yürüten Arbay, 2015 yılında Türk Telekom’da Regülasyon Politikaları Grup Müdürü olarak görev yaptı. 

Imperial Tobacco’da 2016 yılında Doğu Akdeniz Bölgesi Kurumsal ve Yasal İlişkiler Direktörü olarak çalışan Arbay, son olarak da Mondelēz International Türkiye’de kurumsal ilişkilerin yanında tüm iletişim faaliyetlerinin liderliğini üstlendi.

PAYCORE’A YENİ GENEL MÜDÜR  PAYCORE’A YENİ GENEL MÜDÜR 

Doruk Arbay, nisan ayı itibarıyla Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak yeni görevine başladı.