Bosch Rexroth bünyesinde 2013 senesinden beri çeşitli üst düzey görevlerde yer alan Holger von Hebel (55), 1 Ekim 2021 tarihinden geçerli olmak üzere, Bosch Rexroth AG'nin İcra Kuruluna katılarak ticari faaliyetler, satın alma, lojistik ve insan kaynaklarını idare edecek. Von Hebel ayrıca Mobil Hidrolik iş birimi başkanlığı görevini de sürdürecek. Von Hebel, 1 Ocak 2022’de Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür ve Performanstan Sorumlu Genel Müdür olarak Robert Bosch GmbH Yönetim Kuruluna katılacak olan Dr. Markus Forschner’in yerine geçecek ve 1 Ekim’de Stuttgart’ta yeni sorumlulukları için hazırlıklara başlayacak.

Von Hebel, Berlin ve Karlsruhe'de Endüstri Mühendisliği okuduktan sonra 1990 senesinde Bosch Grubu’nda stajyer olarak çalışmaya başladı. Almanya ve diğer ülkelerde çeşitli yönetim pozisyonlarında görev yaptıktan sonra, 2004 senesinde Bosch’un İsviçre merkezli yan kuruluşu SIG Pack International AG'nin ticari direktörlüğüne atandı. 2005 senesinde von Hebel'e Bosch'un eski Paketleme Teknolojisi bölümünde mali işler, denetim ve IT ek sorumlulukları verildi. Daha sonra Bosch Solar Energy AG’nin Bölüm Kurulu Başkanı oldu. Bosch Rexroth’a 2013 senesinde katıldı. İlk olarak Lohr a. Main’de yer alan eski Endüstriyel Uygulamalar iş biriminin Ticari Direktörü olarak görev yapan Von Hebel, 2017 yazından beri de Bosch Rexroth'un en büyük iş birimi olan Elchingen merkezli Mobil Hidrolik iş biriminin Genel Müdürlüğü görevini icra ediyordu.

Robert Bosch GmbH Yönetim Kurulu Üyesi ve Bosch Rexroth AG İcra Kurulu Başkanı Rolf Najork, konuyla ilgili olarak, “Holger von Hebel, güçlü ticari uzmanlığı ile Yönetim Kurulu ekibimizin bilgi dağarcığını genişletecek ve birçok kilit sektör ve teknolojiden gelen geniş yelpazedeki deneyimleriyle katkıda bulunacaktır”  yorumunda bulundu.