“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” sloganı ile Türkiye'nin dışında Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da faaliyetlerini yürüten Borusan Cat, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Türkiye Genel Müdürü görevine Özer Şahin’in görevlendirilmesine karar verdi.

Borusan Cat ailesine 1997 senesinde Müşteri temsilcisi olarak adım atan Özer Şahin, önceki görevlerinde; 6 Sigma, Kiralama, Stratejik Pazarlama gibi önemli rollerde görev alarak, Borusan Cat’in dönüşüm yolculuğunda yer tutan projelere liderlik etti. Türkiye İnşaat Endüstrisi Satış Lideri olarak üstlendiği son görevinde, dijital kaynakları etkin şekilde kullanarak, “Next Gen Coverage” inisiyatifinin hayata geçirilmesinde ve başarılı iş sonuçlarına ulaşmasında yer aldı.

Özer Şahin, 21 Kasım 2021 tarihinde vefat eden Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Hasan Tahsin Güven yönetiminde süren ve şirketin orta ve uzun vadeli planlarını kapsayan sürecin devamlılığı ve şirketin dönüşümünde etkili olacak gelecek vizyonunun uygulanması ile büyüme hedeflerinin gerçekleşmesinden sorumlu olacak.


 

RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU