Teknolojide uçtan uca hizmet veren bir servis sağlayıcısı olan BNK Grup, baskı sistemleri başta olmak üzere kurumlara, teknolojik çözüm ortaklığı hizmeti sunuyor. Her geçen gün ürün yelpazesini de genişletip daha büyük ve güçlü olma yolunda çalışmalar yürüten BNK Grup’un yeni Genel Müdürü, 18 yıllık tecrübe ve birikime sahip olan Serra Yılmaz oldu. 

Genel Müdür olarak atanmasının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, BNK Grup’a katılmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirtti. Yılmaz ayrıca, Türkiye’nin tüm bölgelerine yayılan ofis, bayi ve iş ortağı ağları ile 2019 yılında da işletmelerin başta baskı hizmetleri olmak kaydıyla, notebook, PC, iş istasyonu, dijital arşiv, personel yönetimi ve denetim sistemleri gibi farklı sektörlerdeki ihtiyaçları artan bir iş hacmiyle karşılayacaklarını ve şirket olarak farklarını ortaya koyacaklarını belirtti.

SERRA YILMAZ KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Matematik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Serra Yılmaz, daha sonra Işık Üniversitesi’nin Yönetim Bilişim Sistemleri alanında yüksek lisans eğitim programını tamamlamıştır. Profesyonel iş hayatında 18 yıllık bir kariyere sahip olan Serra, kariyeri boyunca içlerinde Xerox ve Samsung Electronics Türkiye’nin de bulunduğu birçok üst düzey şirketin pazarlama ve satış faaliyetlerini yürüttü. Tüm bunların yanında Turkish WIN üyesi olan ve burada aktif bir şekilde mentorluk yapan Yılmaz, BNK Grup’a katılmadan önce Lisans A.Ş’de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını yürütüyordu.