Türkiye’de ve dünyada inşaat sektörünün ileri gelen projelerinin mekanik ve elektrik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri ile yapılara hayat sunan Birleşim Mühendislik, üst düzey yönetiminde yaptığı değişim ve bünyesine kazandırdığı yeni isimlerle gücünü sağlamlaştırdı. 2011 senesinden beri Birleşim Mühendislik Isıtma Soğutma Hav. San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan İbrahim Biner, 01.06.2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere üye olarak Yönetim Kurulu’na katıldı. 2018 yılından beri Koordinatör olarak şirketin üst düzey yönetiminde yer alan Sinan Şahin ise Genel Müdür olarak görevlendirildi.

Birleşim Mühendislik’te, Genel Müdür olarak 10 senelik  başarılı bir dönemden sonra Yönetim Kurulu’na giren İbrahim Biner, 1982 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi.  Aynı sene Genel Mühendislik tasarım bürosu ile tesisat sektörüne adım attı. 1986 senesinde Alarko San. Tic. A.Ş.’ye geçen Biner, şirketin İstanbul ve Ankara ofislerinde görev aldıktan sonra 1996’da Moskova Ofisi’ni kurdu. 2000 senesinde Carrier ile ortak olunmasının ardından tekrar ülkeye dönerek ilgili firmada Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2010 senesinde ayrılarak Rönesans İnşaat Libya şantiyelerinde MEP Koordinatörü olarak görev aldı. İbrahim Biner, Birleşim Mühendislik’e 2011 senesinde katıldı ve bu tarihten itibaren şirkette Genel Müdür olarak görev aldı. İbrahim Biner, görevini; şirkette 3 yıldır üst düzey yönetimde yer alan Sinan Şahin’e devretti.

Birleşim Mühendislik Isıtma Soğutma Hav. San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü pozisyonuna atanan Sinan Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nü 2003 senesinde bitirdi. Sırası ile Tokar Yapı ve Endüstri, Tesa Tesisat, Alle Yapı, Birleşim Mühendislik, Rönesans Teknik A.Ş., REC Uluslararası firmalarında Saha Mühendisliği, Şantiye Şefliği, Mekanik Grup Şefliği ve son olarak Mekanik İşler Koordinatörlüğü görevlerini icra ettikten sonra 2018 senesinden itibaren görev aldığı Birleşim Mühendislik şirketinde Koordinatörlük görevini yapmaktaydı.