Türkiye’de otobüs firmaları ile bilet satış ve dağıtımı konusunda anlaşmalı tek yetkili şirket olan biletall.com’un Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunan “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018” programı kapsamında ödül almasına yönelik açıklama yapan Biletall.com CEO’su Yaşar Çelik, “Anadolu’nun uğruna inanıyoruz.” dedi.

Dünyaca ünlü denetim şirketi Deloitte, “Teknoloji Fast 50” adlı programının Türkiye bölümünü açıkladı. Listede yer alan şirketler Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast 500 Programı’na da aday olacak ve Türkiye’yi temsil edecekler. Bahsi geçen şirketler arasında biletall.com da yerini aldı ve ödüle layık görüldü. 2018’de 7,5 milyondan fazla işlem yapılan portalda 200 otobüs firmasının yanı sıra 500 yerli ve yabancı havayolu şirketi ve feribot ile tren biletlerinin satışları da yapılıyor.

ANADOLU’NUN UĞURU

“Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi” TÜBİTAK projesi ile 2006’da kurulan Biletall, her geçen yıl hem yurtiçi hem de yurtdışında başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Aldıkları bu son ödüle ilişkin açıklama yapan Biletall.com CEO’su Yaşar Çelik, “Anadolu’nun uğruna inanıyoruz.” dedi. Aldıkları bu ödülle başarılarını taçlandırdıklarını belirten Çelik, Biletall’ı kurmadan önce grup şirketleri İpek Bilgisayar’ın şehirlerarası otobüs firmalarına yazılım hizmeti sağladığını hatırlattı ve ekledi “Haliyle sektörün bire bir içerisindeydik.” Bu hizmetleri sayesinde vatandaşların ve firmaların sıkıntılarını bildiklerine dikkat çeken Çelik, e- ticaretin yeni başladığı bahsi geçen zamanlarda teknolojinin sunduğu fırsatları kullanarak böyle bir projeye imza attıklarını dile getirdi.