Bursa Organize Sanayi Bölgesinde kurdukları modern tesislerinin resmi açılışını 26 Ocak 2018 Cuma günü gerçekleştirdiklerini kaydeden Bemis Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş; "Bemis'i bir dünya markası yapma yolunda seri ve sağlam adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Bemis Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş, Bursa Organize Sanayi Bölgesinde kurdukları 11 bin metrekare modern tesislerinde ürettikleri ürünleri iç pazarın yanı sıra dünya pazarlarına sunduklarını ve Bemis'i bir dünya markası yapma yolunda seri ve sağlam adımlarla ilerlediklerini açıkladı.

Güneş, geçtiğimiz yıl üretime başladıkları modern tesisin resmi açılışını 26 Ocak 2018 Cuma günü gerçekleştirdiklerini belirtti. Önemli bir protokol katılımıyla gerçekleşecek açılış törenine tüm sanayici dostlarını davet ettiğini söyleyen Güneş, yeni tesislerinde Bemis'in tescilli sloganı olan 'Kalite saygının ifadesidir!..' anlayışıyla ürünlerini üretmeye ve satış sonrası hizmetini sürdürmeye devam edeceğinin altını çizdi.