HEDEF YÜZDE 25

Müteahhitlik, inşaat, gayrimenkul alanlarının yanında turizm ve enerji sektörlerinde de yatırımlar gerçekleştiren Babacan Holding, 2018 yılını yüzde 19’luk büyüme ile kapattı. Konuya ilişkin açıklama yapan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2019 yılı hedeflerinin yüzde 25 olduğunu kaydetti.

AYNI HIZLA DEVAM

Türkiye’de yaşanan 2018 yılı ekonomik sorunlarını da değerlendiren Babacan, dalgalı kur nedeniyle zorlaşan ekonomik koşullara rağmen projelerine hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı. Tüm sıkıntılara rağmen Babacan Premium projesini bitirdiklerinin altını çizen Babacan “Asla frene basmadık.” ifadesini kullandı. Yakın, orta ve uzun vadedeki tüm projelerine aynı kararlılıkla devam edeceklerini açıklayan Babacan, “Doğru konumda yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı projelere devam edeceğiz.” dedi. Babacan bu şekilde 2018 yılındaki yüzde 19’luk büyüme başarılarını bu şekilde 2019 sonunda yüzde 25’e çıkartmayı hedeflediklerini dile getirdi.

SIÇRAMA YILI 2019 OLACAK

Sektördeki tüm olumsuz koşullara rağmen yılsonu hedeflerine ulaştıklarını kaydeden Babacan, özellikle inşaat ve gayrimenkul sektörlerindeki çalışmaları dolayısıyla 2019 yılının Babacan Holding için bir sıçrama yılı olacağını öngördüklerini belirtti.