Enerji üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyette bulunan, Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden Aydem Enerji’nin İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ve Çevre Grup Direktörlüğü pozisyonuna Hatice Çinar atandı. Çinar, Holding ve tüm şirketlerinde gerçekleşen faaliyetlerin İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre mevzuatlarına uyumlu olarak yürütülmesinden görevli olacak.

ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nü bitirenve yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde yapan Hatice Çinar’ın alanında 20 senelik bir tecrübeye sahip. İş yaşamına Teknik Mühendislik ve Danışmanlık şirketinde adım atan Çinar, 2001-2005 seneleri arasında BOTAŞ’ta Çevre Yöneticiliği görevini icra etti. 2005–2008 döneminde Phillip Morris Sabancı bünyesinde Çevre Mühendisi olarak çalışan Çinar, son 12 yıl boyunca Limak Holding bünyesinde farklı sektörlerdeki şirketlerde sırasıyla İSG ve Çevre Müdürlüğü ile İSG ve Çevre Direktörlüğü görevlerini gerçekleştirdi.

YORGLASS’IN YENİ CFO’SU ERKUT TEKİNKAYA OLDU YORGLASS’IN YENİ CFO’SU ERKUT TEKİNKAYA OLDU

Kurum kültürünün bir parçası olarak benimsediği “Önce Yaşam Güvenliği, Önce Sen” mottosuyla büyük hassasiyetle yönettiği İSG uygulamalarının dışında, çevresel duyarlılıklarla faaliyetlerini gerçekleştiren Aydem Enerji; konusunda önemli bir deneyime sahip Hatice Çinar’ı da bünyesine katmasıyla beraber, bu alandaki çalışmalarını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.