Yüksek kalitede ısı yalıtım malzemeleri üretiminde tüm dünyada birinci sırada olan Austrotherm, 11 ülkede 19 EPS fabrikasıyla hizmet veriyor. Tüm bunlara ek Türkiye’de 2008 yılından beri üç EPS Fabrikası ve üç Üretim Tesisi ile Isı Yalıtım Sektörü’ne çözümler sunan Austrotherm Türkiye, sağladığı istihdamla da adından sıkça söz ettiriyor.

Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürlük görevini 2013 yılından beri yürüten Özgür Kaan Alioğlu, 1 Ocak 2019 itibariyle Austrotherm Grup İş Geliştirme Direktörü olarak atandı. Alioğlu’nun atanmasıyle eş zamanlı olarak Genel Müdürlük pozisyonuna 2016 yılından beri Austrotherm Türkiye  Satış Müdürü görevini idame ettiren Selçuk Vanlı getirildi.

Selçuk Vanlı Kimdir?

Selçuk Vanlı, 1984 Almanya doğumludur. Ortaöğretimini ATO Almanca Anadolu Lisesin’de tamamlayan Vanlı, eğitimine Çukurova Üniversitesi İngilizce Makina Mühendisliği Bölümü’nde devam etmiştir. Profesyonel çalışma hayatına 2007’de başlayan Vanlı ilk olarak Türkiye’nin ilk Teknik İletişim firmasında Teknik İletişim Mühendisi olarak görev almıştır. 2009’da yurt dışında Saha Mühendisi pozisyonunda çalışmaya devam eden Vanlı, Afganistan, Kazakistan, Gürcistan, Libya, Suudi Arabistan ve benzer ülkelerde birçok farklı projelerde görev almış, 2010-2013 seneleri arasında ise Yurtdışı Montaj Müdürlüğüne başlamıştır. 

Selçuk Vanlı, 2015 senesinde Trakya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ile Nasa Holding’in fabrikasında düzenlenen “Seri Üretim Hattında İş Yükü Kısıtlı Montaj Hattı Dengeleme Modeli Geliştirmesi” projesine önderlik etmiştir.  Bahsi geçen proje kapsamında Vanlı, T.C. Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından ‘Verimlilik Proje Ödülleri’ organizasyonunda ‘Orta Ölçekli İşletmeler’ alanında birincilik ödülü almıştır.