Atlas Copco Global tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada 2007 senesinden beri grup bünyesinden çeşitli kademelerde çalışmalarını gerçekleştiren Nuri Köse’nin, Türkiye Atlas Copco Kompresör Tekniği’ne genel müdür olarak atandığı bilgisi verildi. 

Nuri Köse, Türkiye’de 70 yıldır faaliyetlerini başarıyla sürdüren Türkiye Atlas Copco Kompresör Tekniği’nde 2007 yılında satış mühendisi olarak başlayan iş yaşamını, Kompresör Tekniği Servisi ve Endüstriyel Hava Kompresörleri satış birimlerinde sürdürdü. 2013 senesinde Atlas Copco Airpower’da ürün müdürü olarak yurtdışı kariyerine adım atan Nuri Köse, 2016 senesinde Atlas Copco Compressors Kanada’ya Endüstriyel Hava Kompresörleri İş Alanı Müdürü olarak görebvlendirilen Köse, 2018 senesi şubat ayından itibaren Belçika’da Endüstriyel Hava Kompresörleri Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu 

1 Mart itibari ile Atlas Copco Türkiye’deki görevine başlayan Nuri Köse, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. 

Nuri Köse, yeni göreviyle birlikte Azerbaycan, Gürcistan ve Türkmenistan organizasyonlarının da genel müdürlüğü görevlerini de yürütecek.