Ürdün’deki yatırımlarını değerlendiren Arın Demir, “4.5 milyon metrekare kapasiteli tesisimiz 6.500 metrekaresi kapalı, 10.000 metrekaresi açık olmak üzere toplam 16.500 metrekarelik alana sahip. Her geçen yıl etkinliğimizi artırıyoruz. Ortadoğu’nun en büyük sandviç panel üreticisi konumundayız” dedi.

Ürdün’deki yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Assan Panel Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Arın Demir, 2012 yılı sonundan bu yana Ürdün’de faaliyet gösterdiklerini belirterek, “4.5 milyon metrekare kapasiteli tesisimiz 6.500 metrekaresi kapalı, 10.000 metrekaresi açık olmak üzere toplam 16.500 metrekarelik alana sahip. Kibar Indusrty adı altında faaliyet gösteren Ürdün tesisimiz Amman’a 45 kilometre mesafede, Al Mafraq bölgesinde yer alıyor. Ürdün ve Suudi Arabistan başta olmak üzere çevre ülkelere yüksek kalite ürün sunuyoruz. Bölgede, kalitesinden ve hizmetinden dolayı çok tercih edilen bir marka konumundayız. Her geçen yıl etkinliğimizi artırıyoruz. Ortadoğu’nun en büyük sandviç panel üreticisi konumundayız” dedi.
1990 yılında Kibar Holding bünyesinde kurulan Assan Panel’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olduğunu anlatan Arın Demir, “Türkiye’de 3, Ürdün’de 1 olmak üzere 4 üretim tesisimiz ve 5 sandviç panel üretim hattımız ile yalıtımlı sandviç panel sektöründe 28 yıldır hizmet veriyoruz. Yıllık satışımız 10 milyon metrekarenin üzerinde. Yaklaşık 140 milyon dolar ciromuz ve 290’ın üzerinde çalışanımız var’ dedi.


ORTADOĞU’NUN EN BÜYÜK SANDVİÇ PANEL ÜRETİCİSİ
Ürdün’deki yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Arın Demir, 2012 yılı sonundan bu yana Ürdün’de faaliyet gösterdiklerini belirterek, “4.5 milyon metrekare kapasiteli tesisimiz 6.500 metrekaresi kapalı, 10.000 metrekaresi açık olmak üzere toplam 16.500 metrekarelik alana sahip. Kibar Indusrty adı altında faaliyet gösteren Ürdün tesisimiz Amman’a 45 kilometre mesafede, Al Mafraq bölgesinde yer alıyor. Ürdün ve Suudi Arabistan başta olmak üzere çevre ülkelere yüksek kalite ürün sunuyoruz. Bölgede, kalitesinden ve hizmetinden dolayı çok tercih edilen bir marka konumundayız. Her geçen yıl etkinliğimizi artırıyoruz. Ortadoğu’nun en büyük sandviç panel üreticisi konumundayız” dedi.