İSTANBUL (AA) - Assan Alüminyum firmasının Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Uğur Bozpınar getirldi.

Konuyla ilgili olrak firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yassı alüminyum sektörünün ileri gelen üreticilerinden birisi olan Assan Alüminyum, satış organizasyonunu tekrardan şekillendirdi.

İş süreçlerinde uçtan uca verimlilik ile müşteri memnuniyetinin sürdürülebilirliğinin sağlanması maksadıyla gerçekleştirilen yeniden yapılandırma kapsamında satış genel müdür yardımcılığı pozisyonu oluşturuldu. 2002 senesinden beri Assan Alüminyum çatısı altında başarılı çalışmalarına devam eden Uğur Bozpınar, bu göreve getirldi.. Bozpınar, görevini şirketin genel müdürü Göksal Güngör'e bağlı olarak icra edecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitiren Uğur Bozpınar, MBA'ini de aynı üniversitede tamamladı. İş yaşamına Assan Alüminyum’da satış uzmanı olarak aım atan, inşaat ve distribütör satış müdürü görevine kadar yükselen Bozpınar, şirketteki son yapılandırma kapsamında satış genel müdür yardımcısı olarak kendisine bağlı direktörlükleri ve tüm satış organizasyonunu idare edecek.