ASC Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen, Blueascend markasının her geçen gün pazardaki payını genişlettiğini ve en önemlisi OEM (orijinal ürün üreticisi) firmalarında aranan bir marka haline geldiğini aktararak, her geçen gün pazar paylarını genişlettiklerini ifade etti.

Bilinen dünya markaları ile yarış içerisinde olan Blueascend’in üretim gamındaki hidrolik dişli pompa, motor ve akış bölücülerin; performans, sessizlik ve ömür açısından dünyadaki ilk beş marka arasına girmeye hak kazandığını, başarıdaki en önemli göstergelerin; ekip çalışması, planlı çalışma ve hedef odaklı çalışma olduğunu ifade eden Şen, “İç pazarda, Blueascend hidrolik pompa, motor ve akış bölücüleri ile iyi bir konumdayız. Bazı ürünlerde ise pazar lideriyiz.” dedi. 

Dünya’da 27 ülkeye ihracat yaptıklarını 7/24 sürekli hizmet verdiklerini, müşterilerine kusursuz ürünler gönderdiklerini belirten Şen, konuşmalarını şu sözlerle tamamladı: ‘’Bluascend markamıza ve üretim kapasitesini arttırmaya yönelik yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. İç piyasada her geçen gün pazarda ki payımız artıyor. Ülkemizi hidrolik pompa ve motorda 
merkez haline getirmek için sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz.’’