İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin elektrikli ev aletleri markası olan Arzum'un Mali İşler Direktörlüğüne (CFO) Arda Altınok getirildi.

Arzum tarafından konuyla ilfgili olarak yapılan açıklamaya göre, Altınok, tüm finansal süreçlerin yönetiminde liderlik edgörevini üstlenecek.

Açıklamada aktarılan bilgilere göre, Arzum CFO'su Arda Altınok, mezun olduğu Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümünün ardından iş yaşamına  Deloitte’da başladı. Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çeşitli kademelerde deneyim kazanan Altınok, üst düzey yöneticilik görevlerinde de byer aldı.

2014 seneisnden beri Doğuş Hospitality Group’da finans direktörü olarak görev alan Altınok, Arzum’un tüm finansal süreçlerinin yönetimine liderlik edecek.

Arda Altınok, Deloitte Türkiye ve ABD/New York’daki deneyimlerinde çok sayıda büyük ve farklı sektörlerde şirketin uluslararası denetim standartlarına göre denetim süreçlerinin yürütülmesine, finansal raporlama, bütçe ve planlama süreçlerine liderlik etti.

Doğuş Hospitality Group’da ise tüm otel grubunun finans süreçlerine liderlik eden Altınok, bütçe ve planlama, muhasebe, nakit yönetimi ve idari işler birimlerini yönetti. Altınok, Türkiye ve yurtdışındaki tüm finansal süreçlerin başındaki kişi olarak merkezi finansal yönetimi üstlendi.