Perakendeden giyime birçok farklı sektöre yönelik ölçümleme alanında çözümler geliştiren MySize’da yetki genişletilmesi yaşandı. Markanın halihazırda Ülke Müdürü pozisyonunda olan Argun Erşen artık kendisine atanan yeni bölgelerin de satışlarından sorumlu olacak. Asya, Orta Doğu ve Avrupa’daki MySize ürünlerinin satışlarını yönetecek olan Erşen, bu bölgelerde yeni ürünlerin tanıtımını da yönetecek.
Argun Erşen’in yetkilerinin genişletilmesi konusunda açıklama yapan MySize CEO’su Ronen Luzon, “Şirketimiz adına yapı market, e-ticaret ve kargo alanlarında yeni işbirlikleri kurmak adına çalışmalar yürütecek olan Erşen’i tebrik ediyorum. Kendisinin ekibimize katılmasından ötürü çok mutluyuz ve şirketimizin ürün gamını tanıtmak adına gerçekleştireceğimiz çalışmalar için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

ARGUN ERŞEN KİMDİR?

Argun Erşen, Hacettepe Üniversitesi’nin İktisat Bölümü’nden mezundur. MySize bünyesine dahil olmadan önce Deriva Location Based Analytics A.S.'de Yönetici olan Erşen, daha sonra PSC Scanning S.p.A'nın Türkiye İrtibat Bürosu Orta Doğu Bölgesel İş Geliştirme Yöneticisi ve Türkiye Ülke Müdürü pozisyonunda görev aldı. Bir yandan da Datalogic ADC Srl'de de Ülke Müdürü görevini yürüten Erşen, IBM'de de BT (donanım ve yazılım) başta olmak üzere birçok departmanın yönetici pozisyonunda çalıştı.