Toplu yaşam alanı yöneticilerine CRM’den finans yönetimine, bakım takibinden dijital güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler veren Apsiyon’da üst düzey bir atama yaşandı. 800 bini aşkın konutta, 10 binden fazla sitede, 1.7 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Apsiyon’un yeni Yazılım Geliştirme Müdürü Erçin Dedeoğlu oldu.
Ağustos ayı itibariyle göreve başlayan Dedeoğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında bulunan Apsiyon’un, yazılım ekibinden sorumlu olacak.

Erçin Dedeoğlu Hakkında

Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nü bitiren Dedeoğlu, mezuniyet sonrası Anadolu Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemleri Bölümü’nde lisansını tamamladı. İş yaşamına 2003 senesinde Experts Exchange’de başlayan Dedeoğlu, 2012 senesine değin bu firmada, 8 farklı ülkedeki yazılım süreçlerine danışmanlık sundu ve Ar-Ge faaliyetlerini gerçeklşetirdi. Dokuz senelik  uluslararası yazılım deneyiminin ardından, ülkesine dönerek Tam Sistem isimli girişime damga vuran Dedeoğlu, bu girişim ile TÜBİTAK ve KOSGEB projelerine yazılım desteği sağladı. 2013 senesinde GeoTech ile yolları kesişen Dedeoğlu, T.C. Dışişleri Bakanlığı başta olmak üzere, 222 farklı elçilikte kullanılacak olan bir ürün geliştirdi. Dedeoğlu, Agile ve Scrum tekniklerini Türkiye’de ilk uygulamaya başlayan ekipler içerisinde bulundu.

 2015 senesinde Emse Mühendislik bünyesinde Yazılım Takım Lideri olarak görev alan Dedeoğlu, bu deneyiminde, özellikle havacılık sektörüne önemli katkılar sağladı. Dünyanın en büyük havaalanlarında, büyük havayolu şirketleri ve yolcular tarafından da kullanılan Self Check-In kioskları, Self Bagdrop sistemleri, LiveGate konferans kioskları, Votebook anlık anket cihazları gibi pek çok büyük yazılım projesine damga vurdu.

2018 senesinde  MayCyber Technologies firmasında Yazılım Geliştirme Müdürü olarak görev alan Dedeoğlu, firma bünyesinde, video konferans sistemleri ve uzaktan eğitim sistemleri üzerine projeler geliştirdi. Bilgi ve tecrübelerini eğitmen olarak da paylaşan Erçin Dedeoğlu, Bilge Adam bünyesinde yazılım eğitimleri verdi. Son olarak Akgün Yazılım’da çalışan Dedeoğlu, 52 kişilik bir yazılım ekibine teknik danışmanlık sağladı.