Dünya’nın teknoloji borsası olarak kabul gören NASDAQ Borsası, pazardaki büyüklüğüne kıyasla en büyük 100 finansal olmayan kuruluşun oluşturduğu NASDAQ – 100 Endeksi®’ne AMD de eklendi.

AMD Global Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ruth Cotter, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “AMD olarak 2018 bizim için fazlasıyla heyecan verici bir yıl oldu. Şirketimizin dijital dönüşümünü tamamlamak ve sürekli iyileştirilmiş uzun vadeli stratejilerimizi hayata geçirmek adına yaptığımız çalışmalar, NASDAQ-100 Endeksi’ne katılmakla beraber ilerlememizin göstergesi haline gelmiştir.” dedi.

AMD’nin NASDAQ – 100 Endeksi®’ne eklenmesi ve borsaya açılması bugün gerçekleşecek.

AMD HAKKINDA

Yüksek performanstaki bilgisayarlar, sanallaştırma ve grafik teknolojilerinde oyunlar için derinlikli platformlar ve veri merkezi gibi konularda hizmet veren AMD, 45 yıldan fazladır çalışmalarını sürdürmektedir. Yüz milyonlarca tüketici, Fortune 500 şirketleri ve bilimsel araştırma tesisleri, oyunlarının ve çalışma şekillerinin geliştirilmesini AMD’ye teslim ediyor. Mükemmel ürünler vizyonuyla hareket eden AMD ekibi, sınırların ötesini zorlamak için hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.