ST İnşaat ve Malzeme Dergisi’ne verdiği röportajda 2019 yılı gündemini anlatan Alufour Systems Satış Direktörü Abdullah Kara, “Hedefimiz yeni ürünlerimizi 2019 yılında müşterilerimize yüksek kalitede sunabilmek var.” dedi.

"Önceliklerinin yurtdışı pazarında da büyümek olduğunu belirten Kara, yakın geçmişte İstanbul Havalimanı’na sağladıkları çözümlerden de bahsetti ve ekledi “Alüminyum silikon cephe sistemleri, ısı yalıtımlı kapı ve pencere sistemleri, ofis bölme sistemleri ve oba door fotoselli kapılar dışında projeye özel olarak dizayn ettiğimiz süpürgelikler ve perfaz profilleri de ekledik.” dedi.

Yurtdışı Pazar Hedefi

Uzun vadeli yatırımlarını da anlatan Kara, “Ardahan’dan Edirne’ye kadar tüm Türkiye’de sistemlerimizin kullanılmasını amaçlıyoruz. Öncelikli hedefimiz ise yurtdışı pazarında gücümüzü kanıtlayıp büyümek.” dedi. Yeni katalog hazırlığında olduğunun vurgusunu da yapan Kara, 2019 yılında yeni ve kaliteli ürünleriyle hedef kitlelerine hitap etmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarının da altını çizdi.