Avrupa’da İngiltere ve Fransa, Ortadoğu’da ise Irak ve İsrail’de projelere çözüm sunan Alse Metal, yurt dışında daha fazla büyümeyi amaçlıyor.

Yakın zamanda Vira İstanbul projesiyle adından sıkça söz ettiren Alse Metal, gelecek dönem hedeflerini ST İnşaat ve Malzeme Dergisi’ne verdiği röportajda editörümüz Yeliz Yirmibeş’e anlattı.

Coşkun, 2018 yılı içerisinde üretimlerini güçlendirmek adına yeni makina yatırımı yapmayı planladıklarını ancak dövizdeki dalgalanmalar ve ekonomik durağanlık neticesinde yatırımlarını bir süreliğine ertelediklerini belirtti ve ekledi “Asla vazgeçmiş değiliz, kur dengesizlikleri durduğu anda yatırımımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

İmalat sürecinde kullanmak üzere CNC, presleme ve kesim makinası gibi ürünlerin teknolojik tredlerini takip ettiklerinin altını çizen Coşkun, özellikle bu alanlarda yatırım yapmak istediklerini vurguladı.
“Hedefimiz üretimdeki hız ve kapasitemizi arttırmak.” diyen Alse Metal Genel Müdürü Alper Coşkun, hedeflerine ihracattaki büyüme vizyonlarına paralel olarak ulaşmak için çalıştıklarının altını çizdi.