53 yaşındaki Güngör, ağaç bazlı panel sektörünün temsilcilerinden ve 25 yılı aşkın tecrübeye sahip. Güngör ayrıca İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) Yönetim Kurulu Üyesi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) Bulgaristan ve Bosna Hersek İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi görevlerinde de bulundu.


“Deneyimli bir profesyonel olarak Naci Bey’in grup direktörlüğümüzü üstlenmiş olmasından memnuniyet duymaktayız. 25 yılı aşkın süredeki uzmanlığı, derin bilgi birikimi ve kararlılığı ile grubumuzun uluslararası vizyonuna ve başarılı büyüme ivmesinin artmasına katkı sağlayacaktır” diyen Alim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Naser Alim, Naci Güngör’ün aralarına katılmasından kaynaklı memnuniyetini dile getirdi.


Alim Grup, Makedonya, Kosova, Arnavutluk bölgesine mobilya ve inşaat endüstrisine yönelik ağaç bazlı panel ihracatı yapmak üzere 2001 yılında Istanbul’da kurulmuştu. Günümüzde Karadağ, Sırbistan ve Makedonya’da yaklaşık 14 bin metrekare kapalı alanda satış faaliyetlerini yürütmektedir. Alim Grup ayrıca, İstanbul’da 15 bin metrekare kapalı alandaki merkez binasında mobilya sektörüne yönelik kenar bandı üretmektedir.