.2007 senesinden beri ALD Automotive Türkiye bünyesinde iş yaşamına devam eden Şener, yeni görevinde saha satış, satış operasyon ve pazarlama ekiplerinin yönetiminden sorumlu olup, ALDTürkiye’nin satış ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesi ve yönetilmesinde kilit rol oynayacak. Mert Şener, yeni görevi nedeniyle ile şirketin İcra Kurulu’nda da bulunacak.

Atamayla ilgili bir açıklama yapan ALD Automotive Türkiye CEO’su Timur Kaçar, “Kariyerine ALD Automotive Türkiye’de Satış Yöneticisi olarak başlayan Mert Şener, 13 yıllık çok uluslu satış tecrübesiyle operasyonel kiralama ve otomotiv pazarına son derece hakimdir. Şener’in yeni görevinde gerek ekip yönetimi gerek gelişmiş satış ve müzakere becerisiyle şirketimize çok büyük katkılar sağlayacağına inancımız sonsuz” şeklinde konuştu. Mert Şener, 1 Mart 2020 itibarıyla ALD Automotive Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonuna getirildi. 2007senesinden beri ALD Automotive Türkiye bünyesinde çalışmaya devam eden Şener, yeni görevinde saha satış, satış operasyon ve pazarlama ekiplerinin yönetiminden sorumlu olup, ALD Türkiye’nin satış ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesi ve yönetilmesinde kilit rol oynayacak. Mert Şener, yeni görevi nedeniyle şirketin İcra Kurulu’nda da bulunacak.

Mert Şener Hakkında 

Paris Sorbonne Üniversitesi Ekonomi bölümünü bitiren Mert Şener, yüksek lisansını aynı üniversitede Para&Finans üzerine tamamladı. Profesyonel iş yaşamına 2007 senesinde ALD Automotive Türkiye’de Satış Yöneticisi olarak adım atan Şener, bu görevden sonra sırasıyla Uluslararası Satış Koordinatörü, Global ve Stratejik Müşteriler’den sorumlu Satış Müdürü, ve Satış Bölüm Başkanı pozisyonlarında görev aldı. İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen Şener, 1 Mart 2020 itibarıyla ALD Automotive Türkiye Satış ve Pazarlama direktörlüğüne getirildi.