Türkiye Jeneratör pazarında lider pozisyonunu uzun zamandır koruyan, 173 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve dünyanın en büyük üç jeneratör üreticisinden bir olmayı amaçlayan Aksa Jeneratör’de Pazarlama Genel Müdürlüğü görevine Abidin Volkan Karaçalı getirildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümünü bitiren Karaçalı, İsviçre'de Cenevre Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde Şirket Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 2006 senesinde iş yaşamına adım atan Karaçalı, Vestel Dış Ticaret A.Ş.'de 5 aene boyunca Satış Sorumluluğu, izleyen 5 senede Ortadoğu, Afrika, Hindistan, Asya Pasifik, Amerika ve Uzak Doğu bölgelerini kapsayacak şekilde Bölge Satış Müdürlüğü ve son olarak 5 sene süresince de Vestel Ticaret A.Ş.'de satış, pazarlama ve iş geliştirme faaliyetleri ağırlıklı olmak üzere Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini icra etti.. Fransızca ve İngilizce dillerini konuşabilen Karaçalı, Aksa Jeneratör’ün yurt içi ve yurt dışı tüm pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirecek.

Aksa Jeneratör Operasyon Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Nazmi Atalay ve Aksa Jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürlüğü görevini üstelenen Rıdvan Özer mevcut görevlerini sürdürecek.