5 Kıta 160 Ülke 


Sponsorluk faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Aksa Jenaratör ihracat rakamlarıyla da göz dolduruyor. Üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör, 5 kıtadaki faaliyetleri ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.


Aksa Jeneratör son olarak, yenilenebilir enerji, nükleer enerji, ve enerji santralleri üretimi yapan şirketlerin katıldığı ve ABD’nin Orlando şehrinde düzenlenen Uluslararası Power-Gen Fuarı’na ‘Platinum Sponsor’ olarak katıldı. 1988 yılından beri düzenlenen fuar, 900’ü aşkın şirketin iletişim ağı kurmasına aracılık ediyor.


Karbon Ayak İzi


Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, tüm yıl boyunca farklı sektörlerdeki etkinliklere sponsorluk hizmeti verdiklerini belirtti. Power-Gen Fuarı’na uzun senelerdir katıldıklarının altını çizen Peker, bu organizasyonlar sayesinde dünya gündemindeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulduklarını ve bunu fırsata çevirdiklerini söyledi.


Fuara düşük emisyonlu jeneratörleri ile katıldıklarını vurgulayan Peker, “Karbon salınımı konusunda inovatif çözümler sunmaya gayret ediyor, özellikle karbon ayak izi konusunu kurumumuz olarak oldukça önemsiyoruz.” dedi.