Belirlediği amaçlara ulaşmak için strateji yol haritasında yer alan aşamaları başarıyla gerçekleştirmeyi sürdürren Abdi İbrahim, yeni seneye 3 yeni atama ile başlıyor. Yapılan görev değişiklikleri doğrultusunda; Abdi İbrahim’de Teknoloji, Ürün Transfer ve Müşteri Yönetimi Müdürü olarak görev yapan Buket Işık Uzunoğlu Üretim Hizmetleri Direktörü, Grup Müdürü görevini yürüten Nazan Şekercioğlu Grup Direktörü, Endirekt Malzeme Satın alma Müdürü olarak görev yapan Ufuk Güler ise Tedarik Zinciri ve Satınalma Direktörü görevine getirldi.

Nazan Şekercioğlu– Perseus & Asteria Bölüm Direktörü

Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü bitiren Şekercioğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde Executive MBA programını tamamladı. 2001 senesinde Viking Turizm Şirketi’nde içalışma hayatına atılan Şekercioğlu, ilaç sektörüne 2003  senesinde Bristol-Myers Squibb İlaç’ta Pazarlama Asistanı olarak başladı. Sonrasında Ferring İlaç’ta Asistan Ürün Müdürü olarak kadın doğum alanında çalıştı. Ardından Abdi İbrahim’de Ürün Müdürü görevini takiben 2013 senrsinde Kıdemli Ürün Müdürü olarak çalıştı. 2014 senesinde Grup Müdürü görevine getirilen Şekercioğlu, hematoloji, dahiliye, kadın doğum, nefroloji, gastroenteroloji, kardiyoloji gibi özel uzmanlık alanlarından sorumlu olarak görevine devam etti. Şekercioğlu, Ocak ayı itibariyle iki gruptan sorumlu direktör olarak Abdi İbrahim’deki görevini sürdürecek

Buket Işık Uzunoğlu - Üretim Hizmetleri Direktörü

Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü bitiren Uzunoğlu, yüksek lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde yaptı. Profesyonel iş hayatına Vitalis Sağlık Ürünleri A.Ş.’de Ruhsat Sorumlusu olarak adım atan Uzunoğlu, 2005 senesinde katıldığı Abdi İbrahim bünyesinde üretimin çeşitli bölümlerinde  yer alarak Üretim Müdürlüğü görevini üstlendi. 2016 senesinde Teknoloji Transfer Müdürü olarak atanan Buket Uzunoğlu, yeni görevlendirmeler sonucunda Üretim Hizmetleri Direktörlüğü görevine getirildi.

Ufuk Güler - Tedarik Zinciri ve Satınalma Direktörü

İstanbul Erkek Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünü bitiren olan Ufuk Güler, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. Güler, 2005-2010 seneleri arasında Siemens’in Communication ve Healthcare departmanlarında Satınalma Uzmanı olarak çalıştı. 2010 – 2012 yılları arasında ise Siemens Healthcare Bölümü Satınalma ve Lojistik Müdürü olarak görev yaptı. 2013 senesinde Abdi İbrahim bünyesine katılan Güler, Abdi İbrahim Teknik ve Yatırımlar Satınalma Müdürlüğü ve Abdi İbrahim Endirekt Satınalma ve Yatırımlar Satınalma Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Ufuk Güler son değişiklik ile Tedarik Zinciri ve Satınalma Direktörlüğü görevine atandı.