Yeni yıla yeni yatırımlarla  giren ABC Lojistik A.Ş'nin Genel Müdürü Hamit Cingöz; "Ülkemizin parlak geleceğine destek için yatırımlarımıza ara vermeden ve hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
Yeni yatırımlarla 2018’e giren ABC Lojistik, filosuna 50 çekici 100 dorse daha kazandırdı. ABC Lojistik A.Ş Genel Müdürü Hamit Cingöz, "ABC Lojistik olarak, özverili ve titiz bir çalışma sonucunda hazırlamış olduğumuz dosyayı Gümrük ve Ticaret Bakanlığına göndererek, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) sürecini başlattık. Ülkemizin parlak geleceğine destek için yatırımlarımıza ara vermeden ve hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
Cingöz, "Vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini, Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 ile belgelendirdik.  ISO 27001 belgesi ile de bilgi güvenliği kapsamında risklerin tanımlanmasını, tespit edilmesini, önlemlerin belirlenmesini ve uygulanmasını sağladık. Bu belge ile sadece ABC Lojistik'e ait olan bilgilerin değil, aynı zamanda müşterilere ait bilgilerin de korunması sağlamış olduk" ifadelerini kullandı.