İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nde 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’ne katılan Doruk, akıllı üretim yönetimi sistemi ProManage’a dikkat çekti.

Bugüne kadar ProManage ile dünya genelinde 300’ün üzerinde fabrikayı dijitalleştiren firma Zirve kapsamında, sanayicilere dijital dönüşümün yol haritasını çizdi. 

YÜKSEK KATMA DEĞERİ PAYLAŞTI

Endüstri 4.0 alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Zirve’de sanayicilerle buluşan firma, ProManage ile elde edilen yüksek hız, verim ve kaliteye dikkat çekerek dijital dönüşüm alanında geliştirdiği inovatif teknolojilerle işletmeleri nasıl akıllı ve dijital fabrikalara dönüştürdüğünü anlattı. 

Firma Zirve’de, Endüstri 4.0 ve dijitalleşmenin temeli olan yapay zeka, artırılmış gerçeklik, makina öğrenmesi, büyük veri ve analitik konularında sunduğu yüksek katma değeri sektör temsilcileri ile paylaştı.   

ÜÇ FARKLI PANELDE KONUŞMA YAPTILAR

Diğer yandan firma yetkilileri, Zirve özelinde gerçekleştirilen panellere panelist olarak katılarak katılımcılara önemli bilgiler verdiler.

Doruk Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, “KOBİ’ler için Endüstri 4.0 Çözümleri” başlıklı panelde gerçekleştirdiği konuşmasında ProManage ile ilgili bilgiler verdi. 

Özden ayrıca, KOBİ’lerin değişmesi ve dönüşmesi gerektiğinin altını çizerek dijital dönüşümün zaman, maliyet, verimlilik ve karlılık konularında sağladığı katma değere vurgu yaptı. 

Doruk Ürün ve Doğrulama Kıdemli Müdürü Özlem Ulusoy, “Endüstriyel IoT Uygulamaları” konulu panelde endüstride nesnelerin internetinin kullanılmasıyla sağlanan dijital ve akıllı üretim yöntemlerinin önemine ve avantajlarına değindi.

“Gıda, Yiyecek, İçecek, İlaç, Ambalaj ve Hızlı Tüketim Sektörlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları” panelinin panelistlerinden Doruk Proje Satış Yöneticisi Akif Çolakoğlu ise, söz konusu sektörlerdeki hijyenik üretim koşullarının sağlanmasındaki öneme işaret etti. 

Çolakoğlu, ProManage’in kestimci bakım, kestirimci kalite ve artırılmış gerçeklik uygulamalarıyla bu alanda sunduğu çözümleri paylaştı.