ProManage Cloud teknolojisini Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi’nde gündeme taşıyacaklarını ifade eden Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Aylin Tülay Özden, şöyle konuştu: “Bu ürünümüzün en önemli hedefi KOBİ’lerin de dijitalleşmelerini ve pandemi dönemindeki üretim yönetimini uzaktan yaparak verimli ve kârlı üretime devam etmelerini desteklemek. ProManage Cloud’u oyun kurallarını değiştiren bir ürün olarak pazara sunduk. Zirve kapsamında da ziyaretçilerimize farklı paket seçenekleri ve uygun bütçeler sunmayı planlıyoruz."

Özden, “Etkinlikte, standımızı ziyaret eden katılımcılarımızın Cloud dünyasının ayrıcalıklarını en iyi şekilde deneyimlemesi ve farkındalık kazanması adına ProManage Cloud Inbox Demo kutusu hazırlatıyoruz. Demonun içindeki zengin içerikler sayesinde katılımcıların Cloud ile elde edecekleri kazanımları doğru şekilde anlatabilmeyi ve iş birliklerinin önünü açarak sanayide dijitalleşmenin hız kazanmasını hedefliyoruz. Stantlarımızı ziyaret eden katılımcılarımıza 360 derece bir zirve deneyimi sunmak istiyoruz” dedi. 

“DİJLTAL DÖNÜŞÜMÜN EN DOĞAL VE PRATİK YOLUNU AÇTIK” 

ProManage Cloud ile küçük işletmelerden büyük sanayi işletmelerine kadar her ölçekten firmanın dijital dünyaya kolay ve hızlı adım atabilmesi ve dijitalleşmenin avantajlarını deneyimleyebilmesi için darboğaz ve kayıplarını tespit etmeye başlayarak reaktif, proaktif, prediktif, preskriptif dönüşümlerinin en doğal ve pratik yolunu açtıklarını aktaran Özden, “Yatırım gerektirmeyen hazır alt yapısı ve modüler paketleriyle ProManage Cloud’u, birkaç saat içinde kullanabilecek şekilde pazara sunduk. Bu ürünle ilgili temel argümanımız; üretimde dijitalleşme ProManage ile yeniden yazılıyor. Böylesine güçlü bir argümanla pazarda yer almamızın temel sebebi ise büyük veya küçük tüm işletmelerin dijitalleşme önünde gördüğü tüm engelleri kolaylıkla minimize etmesidir. Cloud; sunucu sağlama, depolama ve bakım etkinlikleri yerine müşterilere ve üretime odaklanmaya olanak tanıyan güvenilir bir bulut platformudur. İlk olarak kolay sistemi sayesinde dijital sistemleri kurmak, öğrenmek ve öğretmek için gerekli olan efor ve zaman kaybını ortadan kaldırıyor. ProManage Cloud; sadece makina ve üretim izleme fonksiyonlarıyla başlayan, minimum kapsamla kolay kurulan, kolay öğrenilen, büyük fayda üreten, birkaç saatten birkaç güne kadar değişebilen, kısa sürelerde hayata geçirilen, motive edici, kolay ve faydalı başlangıç yapabilme imkânı sunuyor. Gelişmiş bir alt yapı gerektirmiyor, sadece internet bağlantısıyla veri tabanı, server ihtiyacı olmadan birçok süreci dijitalleştirme şansı tanıyor. Sadece bir adet makina ve bir aylık kullanımla başlanabilen Cloud büyük bütçe kalemlerine de neden olmuyor.” dedi.