Doruk Otomasyon’un ev sahipliğinde Antalya IC Hotels Green Palace’ta 23-25 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek “5. Doruk’ta Buluşma - Verimli İşletmeler İçin Sanayide Güç Birliği Platformu” etkinliğinde, işletmelerin üretimlerinde yaptıkları iyileştirmeler, bu konudaki deneyimleri ve başarıları ele alınacak.

SANAYİ BAKANLIĞI VE TÜBİTAK-TEYDEB’TE KATILACAK

Endüstri 4.0 uzmanı enstitülerin, dijital dönüşümün temel gereksinimlerini anlatacağı, YASAD, ENOSAD, TAYSAD ve BEYSAD gibi derneklerin sanayi firmalarının ihtiyaçlarından bahsedeceği etkinlikte, TEYDEB ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ise destekler konusunda bilgi sunacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Endüstri 4.0 Daire Başkan Yardımcısı Burcu Karapınar, TÜBİTAK-TEYDEB Başkanı Mehmet Aslan, TAYSAD Genel Koordinatörü Süheyl Baybalı, ENOSAD Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı ve BEYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okyar Bayraktar’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik kapsamında, Alman Fraunhofer Enstitüsü’nden Mehmet Kürümlüoğlu da bir sunum yapacak.

Etkinlikte ayrıca Aisin, Gates, Mita Kalıp, Nitto Bento, Standard Profil, Tuğçelik, gibi firmalar katılımcı olarak sunumlarıyla yer alacak yanı sıra fuar alanı turları ve canlı müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

 DORUK OTOMASYON, PROMANAGE’I ANLATACAK

 Doruk Otomasyon Yöneticileri etkinlikte, “Dijital Dönüşüm Yolculuğu”, “Doruk’ta Global Açılımın Türkiye Sanayisine Yansıması”, “ProMANAGE 4.0 ve Dijitalleşmedeki Bugünkü ve Yarınki Yeri”, “Artırılmış Gerçeklik (AR) ve Yapay Zeka (AI)’nın Sanayiye Katacakları” gibi başlıklar masaya yatıracak.

Doruk Otomasyon Uluslararası Genişlemeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, etkinlik ile ilgili şu bilgileri paylaştı: “Sanayide üretim operasyonlarını dijital sistemler ile yöneterek çevik, verimli ve rekabetçi üretim yapan ProMANAGE kullanıcıları, 2010 yılından bu yana ‘Doruk’ta Buluşma’ sayesinde bir araya gelerek tecrübe, kazanım ve geliştirdikleri yöntemleri paylaşıyor ve büyük bir sinerji yaratmaya devam ediyorlar. Bu yılki etkinlik kapsamında, yapay zeka ve arttırılmış gerçeklik uygulamalarının sanayideki canlı örnekleri de ‘Future Factory’ fuar alanında katılımcıların dikkatine sunuluyor.”

Özden ayrıca, dijitalleşme konulu tecrübe aktarım buluşmaları ile Türkiye sanayisini ve ekonomisini güçlendirme yönünde önemli bir hizmet sunmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.