Doruk, Türkiye Kalite Derneği KalDer tarafından düzenlenen 29. Kalite Kongresi çerçevesinde "Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi"nin sahibi oldu.

EFQM MODELİNİ UYGULUYOR

"Yeni Yönler ve Ufuklar" temasıyla, 17-18 Kasım 2020 tarihlerinde pandemi şartlarına uygun olarak online gerçekleştirilen 29. Kalite Kongresi'ne katılan firma, üretimde verimlilik, şirket kültürü, müşteri ve çalışan memnuniyeti gibi konularda gösterdiği başarılı çalışmalar sonucunda yetkinlik belgesine layık görüldü.

ProManage Üretim Yönetim Sistemi ile işletmelerdeki verimliliği en üst seviyeye taşıyan ve dijital dönüşüm yolculuğunda müşterilerine rehberlik eden firma, dünya genelinde EFQM modelini benimseyen ve uygulamaya geçen firmalar arasında yer alıyor.

Bu kapsamda firma, geleceğin bugünden daha iyi olmasına olan inancıyla, üretmeye ve büyümeye devam etmeyi hedefliyor.

"EN ÖNEMLİ BAŞLIKLARIMIZ; KURUMSALLAŞMA VE İSTİHDAMIN ARTIRILMASI"

Öte yandan Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda KalDer Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, kongre kapsamında KalDer Genel Sekreteri Sabri Bülbül'ün moderatörlüğünü üstlendiği “Yeni EFQM Modelinin Uygulanması” konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

Yeni EFQM modelinin uygulanmasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Özden, firmalarının bünyesinde uygulamayı planladıkları en önemli stratejik başlıkların kurumsallaşma ve istihdam kapasitelerinin artırılması olduğunu ifade etti.

"BÜYÜME STRATEJİLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ"

Özden, sözlerini şöyle noktaladı:  

"Böylece faaliyet gösterdiğimiz alanda büyüme hedeflerimizi gerçekleştiriken, aynı zamanda da kurumsal kültürümüze katkı sağlayacak altyapıyı da oluşturmuş oluyoruz. Her sene gönüllü olarak katılım sağladığımız değerlendirmeler neticesinde seviyemizi geliştiriyor ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz."