Doruk Otomasyon bugün başlayacak WIN Eurasia 2019 Fuarı’nda ziyaretçilerinin karşısına yenilenmiş imajıyla çıkacak.

Firma, fuar kapsamında bugün saat 17:00’de 14. salon E100 standında gerçekleştirileceği lansman ile hem güçlendirilmiş organizasyon yapısının hem de geleceğe odaklı ürün modellerinin tanıtımını yapacak. 

Bundan böyle pek çok işletmenin verimliliğini en yüksek seviyeye taşıyan ProManage ürününün ismiyle faaliyetlerini yürütecek olan Doruk Otomasyon, kurumsal çalışmalarında da Doruk ismini kullanacak.

FUTURE FACTORY ALANINDA DENEYİMLEYECEKLER

Ziyaretçiler, Endüstri 4.0 Festival Alanı’ndaki Future Factory’de dijital dönüşüm sürecindeki akıllı fabrikanın uygulanabilir modelini deneyimleme imkanına sahip olacak.

Bu bağlamda ziyaretçiler, Future Factory alanında Akıllı Üretim Yönetim Sistemi ProManage ile birlikte kullanılabilecek ürün ve hizmetlerin yanında Artırılmış Gerçeklik (AR) ve Yapay Zeka (AI) uygulamalarıyla tanışma ve birebir tecrübe etme fırsatını bulacak.

Akıllı Üretim Yönetim Sistemi ProManage’ı kullandığı günden beri proaktif olan işletmeler, fuar alanında tanıtımı yapılacak Big Data ve yapay zeka ürünleri ile işletmelerini kestirimci (prediktif) olarak yönetebilecek. 

FUAR BOYUNCA BİLGİLENDİRİCİ SEMİNERLER

Doruk ve ProManage standında artırılmış gerçeklik uygulamaları, yapay zeka ve kestirimci karar destek sistemleri, proaktif uyarı sistemleri ve mobil ile cloud uygulamaları ile ilgili fuar süresince aydınlatıcı seminerler düzenlenecek.  

Endüstri 4.0 Festival Alanında gerçekleştirilecek “Türkiye’de Sanayide Dijital Dönüşüm (Endüstri 4.0) Uygulamaları & Çözümleri” konulu ENOSAD panelinde, 15 Mart Cuma günü firmanın Uluslararası Genişlemeden Sorumlu YKÜ Aylin Özden 'Sanayide Global Standartlarda Dijital Dönüşüm' konusunda görüşlerini paylaşacak.

DORUK ÖZEL PANELİNDE KONUŞACAKLAR 

‘Fabrikalarda IIoT Altyapıları ve Yapay Zeka’ konulu Doruk ve ProManage Özel Paneli, 16 Mart Cumartesi günü 14. Salon’daki Endüstri 4.0 Forum Alanı’nda gerçekleştirilecek.
Doruk Otomasyon Genel Müdürü Gönül Kamalı’nın moderatörlüğünü üstleneceği panele, firmanın CTO’su Cengiz Özden ve Ar-Ge Direktörü Mustafa Can Öztürk’ün yanı sıra Cevher Jant’ın COO’su Oğuz Özmen ve plastik üretim teknolojileri konusunda Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Metin Bilgili panelist olarak katılacak.